WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
Uw webwinkel, onze zorg!

WeFulfil’s Value Added Logistics (VAL) zijn kostenbesparend

Onze toegevoegde waarde bij het verzorgen van uw webshop logistiek zit ‘m in ons specialisme in (webshop) logistiek en de uitgebreide mogelijkheden om uw zendingen geheel naar uw eigen wensen te verzorgen. U bespaart kosten door uw logistiek door ons te laten verzorgen en biedt u een mogelijkheid om u te focussen op andere zaken zoals sales en marketing.

Wat is value added logistics (VAL) volgens WeFulfil?

We bieden de mogelijkheid om aanvullende diensten toe te voegen aan een product gedurende het logistieke proces, zoals verpakken, ompakken, labellen, prijzen, assembleren en administreren.

Wat levert onze value added logistics u op?

Buiten het order picken, labelen, verpakken en verzenden kunnen we uw pakketten personaliseren door het verzorgen en toevoegen van folders of ander promotiemateriaal. Wij streven naar ”operational excellence”, d .w.z. dat wij de overtuiging hebben te willen excelleren in onze dienstverlening naar u en dat onze diensten in één keer goed, op tijd en tegen een uitstekende prijs geleverd moeten worden.  Door onze jarenlange ervaring in de logistieke dienstverlening beschikken we over een groot netwerk en uitstekende partners. Door zo te werken bespaart dit  u een hoop kosten zoals verpakkingskosten, verzendkosten, opslagkosten en commerciële kosten als u uw logistiek uitbesteed bij WeFulfil.  Hiermee ontzorgen wij u.

Wij denken met u mee

Verder bieden wij uitgebreide (pallet)opslagmogelijkheden en  kunnen wij ook containers voor u lossen, verdelen en transporteren.

We kunnen displays voor u samenstellen en we hebben uitgebreide showroom mogelijkheden.

Heeft u specifieke wensen m.b.t. uw producten of andere vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan ontvangt u een advies op maat.