WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
Uw webwinkel, onze zorg!

Besparen door onze inslag opslag en uitslag oplossingen

WeFulfil zorgt voor al uw warehouse activiteiten. Met onze rijke ervaring op dit gebied zijn wij in staat uw goederen op een professionele en vakkundige manier te ontvangen, veilig op te slaan en te verzenden. U bespaart op opslagkosten, verpakkingsmateriaal en verzendkosten. Logistiek is onze passie. Dit doen wij snel, flexibel en nauwkeurig. We streven naar ‘operational excellence’, dit betekent dat alles binnen de organisatie in één keer goed moet, op tijd is en tegen een uitstekende prijs wordt geleverd.

Magazijn

We beschikken over ruim 6500m2 aan magazijnruimte waar wij grote bulkpartijen kunnen verwerken maar ook pallets met veel verschillende colli. Via ons magazijn softwaresysteem blijft u 24/7 op de hoogte van uw voorraad. Hoe gaat onze wijze van inslag opslag en uitslag voor u een besparing opleveren?

Inslag goederen

Uw goederen komen aan bij ons magazijn in Soest. Onze magazijn medewerkers controleren uw goederen aan de hand van een vooraanmelding. Zijn er afwijkingen dan zullen wij dit direct met u afstemmen en in ons voorraadbeheersysteem verwerken. Dit bespaart u tijd en administratieve rompslomp.

Opslag goederen

Kloppen de aantallen, dan zullen wij de voorraad vrijgeven in ons magazijn. Ontvangen goederen worden opgeslagen op palletlocaties en op picklocaties. We hebben de mogelijkheid voor opslag van 1 tot 1000 pallets, van 1 tot 1000 dagen. Uw goederen kunnen wij picken, sealen, verpakken, ompakken en co-packen. Dit bespaart u tijd, ruimte en verpakkingskosten.

Uitslag goederen

Uw goederen worden verzameld en naar uw wensen samengesteld, gelabeld, eventueel gefotografeerd, verpakt en verzonden. Wij beschikken over uitgebreide opties qua vervoer, zowel voor B2B als B2C markt. Dit bespaart u tijd, ruimte administratieve rompslomp en verzendkosten.

 


Heeft u specifieke wensen m.b.t. uw producten of andere vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan ontvangt u een advies op maat.