WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
Uw webwinkel, onze zorg!

WeFulfil’s oplossingen voor aanvoer met containers en palletopslag

Containerlossingen

U kunt bij WeFulfil terecht om goederen die via containers worden aangevoerd op te slaan voor korte of lange periode. Bij ontvangst controleren onze medewerkers de goederen en labelen deze indien gewenst. Aan de hand van de ontvangstdocumenten wordt u op de hoogte gehouden van de ontvangen goederen en eventuele afwijkingen. Wij splitsen de goederen eventueel uit naar soort en sealen deze voor verder transport of opslag.

Na het inboeken van de voorraad in ons fulfilment software systeem heeft u via onze web portal 24/7 toegang tot uw voorraad en kunt u deze op elk gewenst moment afroepen.

Palletopslag

Met 6500m3 aan opslagruimte is het mogelijk om bij ons pallets op te slaan. Van 1-1000 pallets tot 1-1000 dagen. Uw goederen en pallets staan veilig bij ons.

Ons magazijn beschikt zelfs over palletreparatiemogelijkheden zodat de pallets weer als nieuw worden en aan alle eisen van de eindgebruikers voldoen.

Zowel bulkvoorraden als fijnmazige voorraden kunnen bij ons opgeslagen worden. B2B of B2C.

 

Heeft u specifieke wensen m.b.t. uw producten of andere vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan ontvangt u een advies op maat.