WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
Uw webwinkel, onze zorg!

Waarom warehousing bij WeFulfil?

Voor warehousing kunt u ook bij ons terecht. Het is een mooie term voor de inslag, opslag en uitslag van goederen, Value Added Logistics (VAL) en alle bijbehorende administratieve processen. Bij warehousing moet u denken aan de opslag van grotere aantallen goederen of aanvoer per pallet. Uw goederen staan bij ons veilig want onze magazijnen voldoen aan de actuele wet en regelgeving en veiligheidseisen en de medewerkers zijn degelijk opgeleid.

Orderpicking

Onze mensen picken vakkundig uw orders en controleren de zendingen en retouren zorgvuldig. Uw producten kunnen worden gelabeld, verpakt, gesplitst en worden verzonden binnen Europa.

Containerlossingen

Worden uw goederen per container aangevoerd? Geen probleem. Het lossen, controles van de documenten, transport en opslag regelen wij voor u.

Moderne magazijn software

Daarbij gebruiken wij moderne magazijn software die te koppelen is met uw webwinkel, wel zo gemakkelijk. Daardoor heeft u real time zicht op uw voorraad en order status.

Waarom is warehousing bij WeFulfil een goed alternatief?

Door uw warehousing uit te besteden bij ons bespaart u op uw cash flow doordat wij kunnen voldoen aan een flexibele vraag naar ruimte en magazijn personeel en u geen verpakkingsmateriaal hoeft aan te schaffen, niet de porti direct hoeft af te rekenen of een magazijn hoeft te beheren. Wij zijn specialist in verzenden en u kunt u focussen op uw business zoals bijvoorbeeld marketing en sales. En daar mee helpen en denken wij met u mee om uw business succesvoller te maken.

 Wilt u meer informatie over onze warehouse oplossingen? Neem contact met ons op en u ontvangt een advies op maat.