WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Wat houdt Value Added Logistics (VAL) in bij WeFulfil?

Op het gebied van webshop-logistiek kunnen wij nagenoeg altijd een passende oplossing bieden. Dat klinkt misschien als een gedurfde uitspraak. Toch is dat, naast onze operational excellence met een ultralage foutmarge, één van de belangrijkste redenen waarom veel klanten voor ons kiezen.

Uitgebreide Value Added Logistics (VAL)

WeFulfil is gespecialiseerd en ervaren in het integrale logistieke proces. We doen de warehousing inclusief de inslag, opslag, uitslag en orderpicking, maar we bieden, eveneens diverse aanvullende diensten (Value Added Logistics services). U wilt voorbeelden? We kunnen onder andere zorgen voor speciale verpakkingen, het ompakken, samenvoegen of splitsen van producten maar regelen ook snel en goed het toevoegen van producten, het labelen, prijzen, assembleren, herstellen en administreren. Hebben de door u aan ons geleverde producten of hun verpakking ongewenste lijmresten waardoor ze niet geschikt zijn voor levering aan uw klanten? Ook dat probleem en zoveel andere mogelijke problemen lossen we snel en goed voor u op.

Wat levert onze value added logistics u op?

Met onze snel inzetbare Value Added Logistics services levert u uw klanten het door hen gewenste product in een juiste verpakking, hierdoor zorgt u voor een goede klantensservice. Daarnaast voorkomt u met onze Value Added Logistics services extra kosten voor retourtransport, opslag en het afhandelen van retourzendingen naar uw klanten. Nieuwsgierig naar het totale kostenplaatje? We rekenen het u graag voor.

Laat ons met u mee denken

U heeft een speciale of wellicht ‘onmogelijke’ logistieke wens op het gebied van Value Added Logistics? Stel ons op de proef. We denken graag met u mee om samen tot een passende oplossing te komen.

Vragen, wensen of advies op maat?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak