WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Hoe is WeFulfils ultralage foutmarge bij orderpicking te verklaren?

Ons geïntegreerde operational excellence proces is erop gericht om werkzaamheden meteen goed uit te voeren, fouten te voorkomen en eventuele fouten zo goed en snel mogelijk te verhelpen.

Onze interne en externe communicatielijnen zijn kort en snel, we houden continue vinger aan de pols met frequente rapportages en hanteren een dubbele controle.

Als onderdeel van uiterst efficiënte orderpickingproces met een vrijwel verwaarloosbaar lage foutmarge hanteren wij in de regel de volgende werkwijze:

  • Uw orders komen elektronisch bij ons binnen via de koppeling tussen uw webshopsoftware en ons software-systeem.
  • De orders worden door ons uitgelezen, gecontroleerd en klaargezet.
  • Het heeft onze voorkeur om zo veel mogelijk te werken met barcodes. Deze kunnen worden gescand, zorgen ervoor dat er real time voorraadinformatie voor u beschikbaar is en beperken het aantal fouten tot een minimum.
  • Onze medewerkers verzorgen de verpakking (indien gewenst met foto), de labels, eventuele folders en samples en verzenden vervolgens precies zoals met u is afgesproken.
  • Onze software controleert automatisch de adres- en woonplaatsgegevens van uw klant.

Verhoogde servicegraad en meer herhalingsaankopen

Door uw logistieke processen uit te besteden aan WeFulfil verhoogt uw klanttevredenheid en het aantal herhalingsaankopen en kunt u zich toeleggen op onder meer sales en marketing. U merkt het tijdens een eerste gesprek: wij hebben een ongekende passie voor logistiek en het bieden van oplossingen en begrijpen zowel uw business als uw klanten en denken graag met u mee.

Met onze geavanceerde en uiterst gebruiksvriendelijke fulfilment software houdt u overal en altijd 24/7 overzicht over uw goederen en de orderstatus. Mocht uw klant een product retourneren dan zorgen wij voor een bijzonder efficiënt afhandelingsproces waarbij uw goederen snel en goed in ontvangst worden genomen, gescand, gecontroleerd en direct weer worden bijgewerkt in de voorraadadministratie.

 

Specifieke vragen, meer informatie of offerte op maat?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak