WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Wat zijn de voordelen van een optimaal warehouse voorraadbeheer?

Logistiek en logistieke oplossingen is onze grote passie en dagelijkse uitdaging. Om uw voorraad optimaal te beheren beschikken we over ervaren, goed opgeleide en bijzonder enthousiaste medewerkers en maken we gebruik van excellente warehousesoftware. Hiermee heeft u 24/7 volledig inzicht in de status van uw voorraad. Of u nu werkzaam bent in de B2B- of in de B2C-omgeving en bulkvoorraden heeft dan wel fijnmazige producten: kies voor maximale flexibiliteit en een optimale klantservice door uw voorraadbeheer aan ons uit te besteden. We hebben liefst 6.500m2 magazijnruimte beschikbaar en onze flexibiliteit is vrijwel grenzeloos: u kunt één tot duizend pallets voor één tot duizend dagen laten beheren.

Efficiënte opslag, overslag en uitslag

Onze gekwalificeerde medewerkers verzorgen de opslag van uw producten op de meest veilige en verantwoorde wijze. Vanzelfsprekend voldoen onze opslagruimtes aan de strengste en meest actuele eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zegt u het maar: we kunnen uw producten verpakken, labelen en verzenden binnen ruim 100 landen.

Containerlossingen? Ook dat regelen we voor u

Worden uw goederen per container aangevoerd? Geen probleem. Het lossen, controles van vrachtdocumenten, het transport en de opslag regelen wij graag, goed en snel voor u. Indien gewenst splitsen en sealen we uw producten en verzorgen wij de verdere distributie. Hoe en waar u maar wilt.

Specifieke vragen, meer informatie of offerte op maat?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak