WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Waarop bespaart u met onze oplossingen voor inslag, opslag en uitslag?

Logistiek, het optimaliseren van logistieke processen en het verhogen van de tevredenheid bij uw klanten
is onze passie. WeFulfil kan al uw warehouse activiteiten verzorgen. Gebaseerd op ruim 85 jaar logistieke ervaring nemen wij uw goederen op een professionele manier in ontvangst, slaan wij de producten veilig en dragen wij zorg voor verzending naar wens. Met onze dienst verlening bent u flexibel dan ooit op het gebied van warehousing en bespaart u onder meer op verpakkingsmateriaal en verzendkosten. Onze dienstverlening is snel, flexibel, nauwkeurig en milieubewust. De prijs voor onze dienstverlening is bovendien aantrekkelijk. Zullen we het totaalplaatje eens voor u uitrekenen?

Kies voor flexibiliteit: opslag 5.000 pallets mogelijk

We beschikken in Soest over ruim 6.500m2 aan magazijnruimte en verwerken grote bulkpartijen maar ook pallets met veel verschillende colli. Via ons innovatieve en uitzonderlijk gebruiksvriendelijke warehouse softwaresysteem blijft u 24/7 op de hoogte van uw voorraad en al uw weborders.

Efficiƫnte inslag goederen

Uw goederen komen aan bij ons magazijn in Soest. Onze magazijn medewerkers controleren uw goederen aan de hand van een vooraanmelding. Zijn er afwijkingen dan zullen wij dit direct met u afstemmen en in ons voorraadbeheersysteem verwerken. Dit bespaart u tijd en administratieve rompslomp.

Professionele opslag goederen

Kloppen de aantallen, dan geven wij de voorraad vrij in ons warehouse. Ontvangen goederen worden opgeslagen op palletlocaties en picklocaties. U kunt 10 tot 1.000 pallets bij ons opslaan en kiezen voor 10 tot 1.000 dagen. Uw goederen kunnen wij picken, sealen, verpakken, ompakken, copacken, et cetera. Als er geen standaardoplossing is bedenken wij een oplossing voor u en dragen wij zorg voor een perfecte uitvoering.

Uitslag goederen naar wens

Uw goederen worden verzameld en naar uw wensen samengesteld, gelabeld, eventueel gefotografeerd, verpakt en kunnen verzonden worden naar ruim 100 landen. Wij beschikken over uitgebreide opties qua vervoer, zowel voor de B2B als de B2C markt.

 


Heeft u specifieke wensen m.b.t. uw producten of andere vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan ontvangt u een advies op maat.

Volledige ontzorging bij Webshop Fulfilment?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak