WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Bieden wij ook oplossingen bij containerlossingen en palletopslag?

Efficiƫnte service bij containerlossingen

WeFulfil is ook uw partner bij uitstek om goederen die via containers worden aangevoerd op te slaan voor korte of lange periode. Bij ontvangst controleren onze medewerkers de goederen en labelen deze indien gewenst. Aan de hand van de ontvangstdocumenten houden we u op de hoogte over de ontvangen goederen en eventuele afwijkingen. Wij splitsen de goederen eventueel uit naar soort en sealen deze voor verder transport of opslag. Heeft u aanvullende wensen/eisen? Wij zijn u graag van dienst met een passende oplossing.

Na het inboeken van de voorraad in ons fulfilmentsoftware systeem heeft u via onze web portal 24/7 toegang tot uw voorraad en kunt u uw producten op elk gewenst moment afroepen en laten transporteren naar de door u gewenste locatie.

Palletopslag: van 10 tot 1.000 stuks

Met ruim 6.500m2 aan opslagruimte bieden we alle gewenste mogelijkheden om uw pallets met producten op te slaan. U kunt bij ons 10 pallets opslaan maar ook 1.000. Hierbij kunt u kiezen voor 10 dagen palletopslag maar ook voor een palletopslag van 1.000 dagen of langer. Waar u ook voor kiest: uw goederen en pallets staan volledig veilig bij ons. Ons magazijn beschikt zelfs over palletreparatiemogelijkheden zodat uw pallets weer als nieuw worden gemaakt en aan alle eisen voldoen. Zowel bulkvoorraden als fijnmazige voorraden kunnen bij ons worden opgeslagen, zowel voor de B2B- als de B2C-markt.

 

Vragen, wensen of advies op maat?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak