WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
Uw webwinkel, onze zorg!

Waarom webshop logistiek bij WeFulfil u ontzorgt

Het uitbesteden van uw webshop logistiek zorgt niet alleen voor een besparing in tijd, ook gaat u kosten besparen op bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en verzendkosten. WeFulfil gaat verder. We begrijpen uw business en denken met u mee zodat uw business succesvoller wordt. Welke logistieke oplossingen kunnen wij u bieden?

Goederenontvangst

Uw leveranciers leveren uw goederen af bij ons magazijn in Soest of wij lossen uw container. Aan de hand van een vooraanmelding gaan wij deze goederen controleren. Na ontvangst en goedkeuring worden uw goederen direct op voorraad geboekt in onze fulfilment software.

Opslag goederen

Na goedkeuring worden uw producten vrijgegeven in onze fulfilment software. Uw voorraad wordt automatisch bijgewerkt en is daarmee altijd 24/7 up to date. Via een gebruiksvriendelijk dashboard heeft u constant zicht op de status van de orders en de toevoeging van artikelen.

Orderontvangst

Nadat door uw klant een order is geplaatst op uw site en de betaling door u is goedgekeurd zal de order via onze datakoppeling door onze fulfilment software ontvangen worden. U heeft voortdurend zicht op de doorlooptijd van uw orders en ook de track & trace informatie is voor u zichtbaar.

Orderpicking

Na de orderontvangst gaan onze medewerkers direct aan de slag om uw order(s) te verwerken. Eenmaal verzameld komen de producten aan bij de inpakafdeling en worden daar nogmaals gecontroleerd en naar uw wensen verpakt. Voor het verpakken en verzenden maken wij altijd een foto van de inhoud van het pakket. Met zorg versturen wij al uw brievenbusstukken, pakketten en vrachten naar adressen binnen Europa.

Verpakken

We sealen, labelen (desgewenst met barcodes), verpakken en bundelen uw producten zoals u het wilt. In combinatie met onze warehouse oplossingen en ons Europese distributienetwerk kunnen we uw klant optimaal bedienen.

Orderpersonalisatie

Maak uw orders persoonlijker door er voor te kiezen om bij de zendingen een persoonlijke boodschap, pakbon, folder, sample of kortingscoupon mee te laten sturen. Of bijvoorbeeld door een foto  te mailen voordat uw pakket verzonden wordt. Wij regelen dit graag voor u en denken verder mee over hoe u uw orders persoonlijker kunt maken. Wij begrijpen uw business en die van uw klanten.

Order verzendmanagement

U heeft bij ons de keuze uit een breed assortiment verzendmogelijkheden. Wij kunnen uw bestellingen via diverse verzend-service-niveaus bij uw klanten laten af leveren. “same day delivery”, levering de volgende dag, of levering op een specifiek moment.

Retouren

Door onze jarenlange logistieke ervaring hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over de retouren. Deze worden bij ons magazijn afgeleverd. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat alle artikelen gecontroleerd worden en voldoen aan de voorwaarden die we met u hebben opgesteld. Deze voor u tijdrovende en administratieve handelingen nemen we u graag uit handen. Door onze efficiënte  software worden de retouren geheel digitaal en real time afgehandeld en na controle direct beschikbaar gesteld in uw winkel.

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag. We denken mee. Logistiek zit ons in het bloed.

Onder ander te koppelen aan: