WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
Uw webwinkel, onze zorg!

Uw klant centraal met WeFulfil’s omnichannel fulfilment

Omnichannel, multichannel of crosschannel zijn begrippen waarmee bedoeld wordt dat in de complete logistieke keten tussen producent en eindgebruiker de klant centraal staat. Uw klant wordt via verschillende distributiekanalen vanuit ”one stock” efficiënt geleverd.

Fulfilment software

Door state of the art software en gestroomlijnde processen is WeFulfil in staat klant-centraal te werk te gaan. Zo kunt u zich richten op uw webwinkel. Uw goederen zijn in ons magazijn in veilige handen.

Door op deze wijze te werken zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen, alles met de klant, uw klant, centraal. We kunnen de rol van distributie centrum vervullen, wij zijn een schakel tussen fabriek en groothandel, en kunnen directe verzending regelen.

Vanuit één voorraad bedienen we zo meerdere kanalen, meerdere landen en meerdere shops. Met onze software beschikt u over real time voorraadinformatie.

Logistieke oplossingen

Excellente dienstverlening is het specialisme van WeFulfil, zowel voor de verkoop via winkels als voor de verkoop via webshops. B2B en B2C.

Wij handelen zowel de orders van uw webshop af als de logistieke processen voor uw winkelbelevering. Op deze manier kunt u via meerdere kanalen uw klanten bereiken en uw producten verkopen. Aanvullend biedt WeFulfil u uitgebreide commerciële ondersteuning zoals het inrichten van een showroom, fotografie, klantenservice, en uitgebreide ondersteuning van uw website optimalisatie.

Met Wefulfil’s omnichannel fulfilment bereikt u optimaal uw klanten. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Onder ander te koppelen aan: