WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
Uw webwinkel, onze zorg!

Succesvoller door onze klantenservice

U wilt een tevreden klant. Uw klanten bepalen bij onze klantenservice hoe, waar en wanneer ze communiceren. Dus houdt u meer tijd over voor bijvoorbeeld sales & marketing.

Onze klantenservice bespaart u tijd en ontzorgt

Voor optimale klanttevredenheid is het van belang de vragen van uw klanten snel en juist te beantwoorden. Vragen over bestellingen, productinformatie en retouren zullen regelmatig via de mail of via de telefoon gesteld worden. Heeft u al eens overwogen om dit uit te besteden? Heeft u wel eens gedacht aan hoe veel tijd en rompslomp u zichzelf kunt besparen? Als u deze vragen met ”ja” beantwoordt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het graag van u over. Onze medewerkers staan uw klanten vakkundig te woord en handelen alles netjes conform afspraak af.

Onze klantenservice verhoogt uw klanttevredenheid

Uw klanten kunnen bij ons via meerdere kanalen informatie opvragen, zoals e-mail, telefoon, de website en live chat. Onze klantenservice pakt dit efficiƫnt voor u op in combinatie met onze fulfilment software en dat verhoogt uw klanttevredenheid en dat zet zich om in herhalingsaankopen en dat maakt u succesvoller.

Voor meer informatie over onze klantenservice raden wij u aan om contact met ons op te nemen, u ontvangt dan een advies op maat.

Onder ander te koppelen aan: