WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
Uw webwinkel, onze zorg!

Realtime zicht op uw voorraad met onze slimme e-fulfilment software

Het mooie van onze e-fulfilment (of webshop logistiek) software is dat ons software systeem eenvoudig te koppelen is met de meeste webwinkel software systemen. Ons systeem is zo ingericht dat uw orders digitaal bij ons binnenkomen en vervolgens door onze vakkundig opgeleide medewerkers worden verwerkt. Het systeem is veelzijdig, slim en gebruiksvriendelijk. Voor u scheelt dit tijd en u heeft 24/7 zicht op uw voorraad en de status van de orders.

Hoe werkt onze e-fulfilment software?

Uw producten worden gepickt, gelabeld en verzonden en uw voorraad direct inzichtelijk gemaakt in het systeem. Het gebruik van barcodes is ook mogelijk. Door de barcodes te scannen worden door onze medewerkers uw orders snel en vakkundig gepickt met een minimale kans op fouten.

Het systeem genereert een persoonlijk e-mail bericht met daarin vermeld dat de order verzonden is met daar bij de track & trace code. Zo kunnen ook uw klanten de bestelling volgen.  Deze gegevens zijn ook voor u inzichtelijk gemaakt. Als u inlogt kunt u via een dashboard 24/7 zicht op uw voorraad en de status van de orders hebben.  Verder kunt u o.a. overzichten en statistieken genereren over het orderverloop, de inslagen en uitslagen, orders aanpassen en krijgt u voorraadwaarschuwingen. Bij een minimum voorraad niveau kan er ook een besteladvies via e-mail of sms ontvangen worden.

En als er iets retour komt?

Mocht er toch iets fout gaan en er komt iets retour, dan worden de artikelen zorgvuldig gecontroleerd op onvolkomenheden en teruggeboekt in de voorraad. Real time.

Extra mogelijkheden

Desgewenst verzorgen we een foto van uw zending voordat we deze verpakken of maken we uw zending persoonlijk door bijvoorbeeld folders, een persoonlijke pakbon, samples of coupons toe te voegen.

Duidelijkheid en efficiency, daar houden wij van. Door deze moderne software en ons logistiek specialisme bespaart u tijd, geld en ruimte zodat u zich kunt richten op uw business. Zo helpen wij u uw ambities waar te maken. Heeft u specifieke vragen over de software en de mogelijkheden voor uw webwinkel? Neem gerust contact met ons op en u ontvangt een advies op maat.

Onder ander te koppelen aan: