WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Wat zijn de onderscheidende voordelen van onze e-fulfilment software?

Als webonderneming wilt u natuurlijk geen tijd verliezen en uiteraard ook geen onnodige kosten maken.  Onze uiterst geavanceerde e-fulfilment software kunnen wij, vrijwel in een handomdraai, koppelen aan uw webwinkel software systeem/platform. U heeft uw fulfilment software op maat laten maken? Ook dan is koppeling geen enkel probleem voor ons. We laten het u graag zien tijdens een korte demo: ons systeem is geavanceerd, veelzijdig en bijzonder gebruiksvriendelijk en geeft u 24/7 realtime zicht op uw voorraad en de status van uw orders.

Hoe werkt onze e-fulfilment software?

Uw producten worden gepickt, gelabeld en verzonden en uw voorraad wordt direct inzichtelijk gemaakt in het
e-fulfilment systeem. Het gebruik van barcodes is natuurlijk ook mogelijk. Door de barcodes te scannen kunnen uw orders door onze medewerkers op de snelst mogelijke wijze worden gepickt met een minimale kans op fouten. Het systeem genereert een persoonlijk e-mail bericht met een track & trace code waarin vermeld wordt dat de order is verzonden. Dankzij de automatisch aangemaakte track & trace code kunnen uw klanten hun bestelling volgen. Deze informatie is vanzelfsprekend ook voor u inzichtelijk. Via een dashboard heeft u 24/7 zicht op uw voorraad en de status van al uw orders.

Vitale management-informatie en alerts

Heeft onze e-fulfilment software nog meer voordelen? Zeker, met onze bijzonder gebruiksvriendelijke e-fulfilment software kunt u bijvoorbeeld onder meer ook overzichten en statistieken genereren over het orderverloop, de inslagen en uitslagen, u kunt orders aanpassen en u krijgt automatisch voorraadwaarschuwingen. Zo u wilt u kunt u bij een bepaald minimum voorraadniveau via e-mail of sms direct een besteladvies ontvangen.

Efficiënt retourproces

Mocht er onverhoopt iets fout zijn gegaan bij een order en komt een verzonden product retour, dan zorgen wij voor een snelle en uiterst efficiënte afhandeling waarbij retouren door ons zorgvuldig worden gecontroleerd op onvolkomenheden en met onze e-fulfilment software real time worden teruggeboekt in uw voorraad.

Flexibele, bijna onbegrensde mogelijkheden

Onze e-fulfilment software is uiterst veelzijdig en flexibel. Wilt u uw zending persoonlijk maken door bijvoorbeeld een gepersonaliseerde folder, persoonlijke pakbon, samples of coupons toe te voegen om daarmee uw omzet te verhogen? De mogelijkheden op het gebied van personalisatie zijn vrijwel eindeloos en onze e-fulfilment software biedt alle door u gewenste mogelijkheden. We denken graag met u mee en geven u praktisch advies.

Plug & play: makkelijke koppeling met uw webshopsoftware

U wilt continu vinger aan de pols houden? Geen probleem. Ons team staat paraat. WeFulfil maakt in ‘no-time’ een perfecte koppeling met uw webshopsysteem, ook als u die volledig of deels op maat heeft laten maken. Met onze geavanceerde software beschikt u overal en altijd over real time voorraadinformatie. Met andere woorden: u heeft u 24/7 inzicht in de status van uw goederen en uw verzendingen.

Volledige ontzorging bij Webshop Fulfilment?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak