WeFulfil
| Nijverheidsweg 12/1
| 3762 ER Soest Nederland
| T: +31(0)35 76 00 439
| info@we-fulfil.nl
B2B en B2C logistiek

Wat zijn uw voordelen van onze webshop fulfilment diensten?

Herkent u dat? Webshopklanten zijn kritischer dan ooit en vinden een supersnelle levering en de afhandeling van retouren maar ook een goed bereikbare en uitstekend communicerende klantenservice niet meer dan vanzelfsprekend. Is die service in de ogen van de klant niet optimaal, dan blijft een herhalingsorder vaak uit, ook al is uw product nog zo goed of is de prijs van uw product nog zo laag. Met onze operational excellence bij uw webshop logistiek verzekert u zich van een uitstekende klantbeleving en klantenservice waardoor u meer herhalingsbestellingen ontvangt.

Profiteer van onze operational excellence

U wilt het aantal klachten bij verzendingen terugbrengen tot een promillage? Kies dan voor onze operational excellence. Op procesmatige wijze voorkomen wij hierbij fouten, communiceren en controleren wij intensief en veelvuldig zodat uw klant tevreden een optimale klantbeleving ervaart, oftewel tevreden is over uw servicegraad. Laten we in gesprek gaan. Wij begrijpen uw business maar ook uw klanten, denken proactief met u mee en  verrassen u met inventieve oplossingen waarbij we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met het milieu. Door uw webshop fulfilment aan ons uit te besteden kunt u zich bovendien meer dan ooit focussen op uw business en draagt u meteen bij aan een beter milieu.

24/7 in control over producten en orders

In de huidige digitale wereld is snelheid van groot belang. U wilt snel schakelen en waar nodig razendsnel kunnen bijsturen op het gebied van fulfilment? Dankzij onze hoge automatiseringsgraad en extreme klantgerichtheid kunnen we heel flexibel inspelen op uw specifieke wensen. Als klant heeft u met onze gebruiksvriendelijke software bovendien 24/7 zicht op uw voorraad en orderstatus.

Verkoopbevorderende promotionele acties

Op grond van onze uitgebreide logistieke ervaring denken we ook graag met u mee bij het ontwikkelen van verkoopbevorderende promotionele acties en een zo slim mogelijke fulfilment. U heeft een onmogelijke wens? Daar zijn we gek op. Daag ons gerust uit.

Efficiëntere retourafhandeling

Wilt u geen tijd besteden aan tijdrovende telefoongesprekken en e-mails over bijvoorbeeld levertijden en retouren? Onze ervaren en uiterst geduldige specialisten kunnen u dit desgewenst volledig uit handen nemen.

Professionele warehouse service in Soest: ruim 6.500 m2

Dankzij onze specifieke expertise in combinatie met uiterst moderne warehouse faciliteiten via ons dochterbedrijf Dorrestijn Internationaal Transport en Logistiek, eveneens gevestigd in Soest, worden uw producten bij ons gegarandeerd veilig opgeslagen.

 

Volledige ontzorging bij Webshop Fulfilment?

Remco Dorrestijn
Ik help u graag

Maak een vrijblijvende afspraak